Borlease İş Ortaklarının Dikkat Etmesi Gereken Kurallar

  • 20 Şubat 2019

Borlease İş Ortaklarının Dikkat Etmesi Gereken Kurallar

Borlease İş Ortaklarının Dikkat Etmesi Gereken Kurallar

“Borlease İş Ortaklarının Araç Teslimatı ve İadesi Sırasında Dikkat Etmesi Gereken Kurallar”

Teslimat sırasında araçla birlikte teslim edilen ruhsat, trafik sigortası ve yedek anahtarı araca ait olduğundan, stepne veya tamir kitini, ekipmanları (zincir, tüp, trafik seti, Borlease plakalığı), kullanma kılavuzunu ve paspasları teslim aldığınızdan emin olunuz. Aracın 360 derece fiziksel kontrolünü yapınız; hasar, kusur ve eksikler varsa teslimat formuna not alınız. HGS geçiş etiketi, bu hizmeti almak isteyen müşteriler için ruhsat kabının içine konulmuştur. Bu hizmeti almak istemenize rağmen HGS etiketi ruhsat kabında değilse veya hizmeti almak istememenize karşın ruhsat kabının içerisinde ise lütfen bilgi veriniz.

Teslimat formunu karşılıklı imzalayarak bir kopyasını isteyiniz. Teslimat formu imzalandıktan sonra yapılacak itirazlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.  

Aracınızı YAZ LASTİKLERİ ile iade etmenizi rica ederiz. Aracınızı teslim ederken BORLEASE OTOMOTİV’e ait olan OGS/HGS ile iade ediniz. Ayrıca araç teslimatı yapılırken, kullanım sırasında müşteri tarafından araca takılan OGS/HGS/TTS ve diğer parçaların (Geri görüş kamerası, park sensörü, cam filmi, logo v.b.) demonte edilmesi gerekmektedir. Demonte işlemi sonucunda Normal Dışı Aşınma veya Değer kaybı yaratacak işlemlerin maliyetleri tarafınıza yansıtılacaktır. Araç iadesi sırasında yetkililerimiz ile aracın 360 derece fiziki kontrollerinin yapılıp karşılıklı teyit aldıktan sonra iade formumuzu imzalamanızı rica ederiz. İade formu imzalandıktan sonra yapılacak itirazlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

RUHSAT ve TRAFİK SİGORTA POLİÇESİ, YEDEK ANAHTAR, ÇAKMAKLIK, KÜLLÜK, STEPNE YA DA TAMİR KİTİ, PANDİZOT, JANT KAPAĞI VE GÖBEĞİ, TRAFİK SETİ, YANGIN SÖNDÜRÜCÜ, ZİNCİR, ARAÇ KULLANMA KILAVUZU eksiksiz bir şekilde teslim edilmelidir. Eksiklerin 5 iş günü içerisinde BORLEASE Otomotiv A.Ş adresine iade edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde sözleşme gereği eksik olan ekipmanların maliyeti tarafınıza rücu edilecektir.